O nama

„Rijeka Sava je tu, jedan nasip uz nju
Gdje sam snivao najljepši san
Male kućice te, još me sjećaju sve
Tu sam postal i ostal Trnjan”,

pjeva Drago Diklić jedna od legenda Trnja, zagrebačkog kvarta, koji je spojivši se sa gradskom jezgrom, izgubio šarm 60 –tih i 70 –tih godina. Ipak kao svojevrsni podsjetnik na kulturu nekadašnjeg življenja, ostao je legendarni restoran NK Trnje, kultno mjesto kojeg ni stari ni novi Trnjani, ne zaboravljaju.

Ovo jedinstveno mjesto, prepoznatljive gastronomske ponude, privlači sve generacije zagrepčana i njihovih gostiju, nudeći raznovrsnu ponudu jela i pića. Pozicioniran u neposrednoj blizini nogometnog igrališta, restoran je ostao sinonim kvalitetne hrane ne samo za sportaše, nego i sve građane Zagreba. Izvrstan interijer, kao i velika bašta restorana, te ogroman parking čine od ovog mjesta malu oazu u srcu grada u koju se uvijek iznova dolazi na već legendarni „trnjanski slijed“, izvrsnu kapljicu raznovrsnog vina i slastičarskih delicija. Ljubazno i uslužno osoblje uvijeki je spremno  ispuniti sve želje gostiju te pomoći pri izboru tradicionalnih jela sa roštilja, ražnja, ispod peke, ali i ukazati na nova kreativna kulinarska rješenja iz  restoranske kuhinje.

U restoranu redavno se organiziraju obiteljske svečanosti do 80 osoba, svadbe, rođendani i veselice. Restoran je otvoren radnim danom od 11 do 24 sata, a nedjeljom od 12 do 18 sati. Navratite i uvjerite se sami u izvrsnost gastronomske ponude restorana NK Trnje!

pogledajte galeriju